Зооцентр “Тритон” у Тернополі — розкішний простір для здорових і доглянутих тварин

Люди споконвіків живуть поруч із тваринами. З плином часу взаємодія між ними змінюється. Благо, на краще, — уже навіть у невеличкому Тернополі тварини можуть отримати послуги високого рівня. Йдеться про зооцентр “Тритон”.

Зробити зачіску, манікюр та педикюр, потренуватися, обстежитись у лікаря, знайти необхідні ліки, вітаміни, найкращу їжу, особистий простір, тимчасово погостювати – усе це про послуги для домашніх тварин в “Тритоні”. 

Цей зооцентр великою мірою нагадує торговий центр для домашніх улюбленців. Адже тут, здається, є все — ветаптека, хендлинг зал, готель, зоомагазин, грумінг-салон. 

Для тих, хто лише готується прийняти в сім’ю тварину, — в продажі є папуги, різні гризуни, незабаром будуть і рептилії — усі пройшли ветобстеження. Одразу можна купити все для них — їжу, клітку, відповідні засоби, отримати консультацію від А до Я щодо організації умов проживання.

У грумінг-салоні “наводять красу” котам і собакам — купають, вичісують, підстригають, обтинають кігті, чистять вушка. Є можливість зробити ці маніпуляції під наркозом.

Поруч є ветеринарна клініка, де тварин оглядає фахівець. Серед його послуг — вакцинація, хірургічні втручання, біохімічний та загальний аналізи крові, передопераційний скринінг, мікроскопія, стоматологічні послуги.

У спеціальному тренажерному залі є усі необхідні елементи, аби підготувати тварину для виставки. 

Їдете з міста і немає з ким залишити домашнього улюбленця? В “Тритоні” є готель для таких випадків. Будьте певні, про тварину тут подбають якнайкраще.

Зооцентр “Тритон” відчинений з 11:00 до 20:00 щодня, прийом — лише за попереднім записом.

  Контакти: 

  • Зоомагазин зооцентру “Тритон”: +380(68) 334 26 99
  • Ветеринарна клініка: +380 (96) 310 52 52
  • Грумінг-салон: +380 (68) 771 02 02

Адреса: м. Тернопіль ;  вулиця Гетьмана Мазепи, 30 Зооцентр Тритон”

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Плиткою з крихти використаних шин встелили дитмайданчик у Тернополі (Фото)

Наступна стаття

ЗАМАХ НА ЗЕЛЕНСЬКОГО: В СБУ ПОВІДОМИЛИ ПЕРШІ ПОДРОБИЦІ

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.