Вечір неділі може бути кайфовим! Звичайно, якщо ви придбали квиток на STAND UP вечірку vol.13

Запрошуємо вас на вечір кращого гумору та відвертих жартів.

Стендап – це сміливий та відвертий гумор про нас і про те, що відбувається навколо. На концерті кожен глядач стає частиною стендап-комедії. Коміки щиро діляться своїми думками та емоціями, які нікого не залишать байдужим! Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це і багато іншого на вечорі справжньої стендап-комедії!

Цього разу свій перевірений матеріал представлять:

– Юрій Чорноус (Тернопіль)
– Євген Королько (Збараж)
– Тарас Яремій (Львів)

Ваш улюблений формат – пожартуємо на трьох: три коміки, 100 хвилин жартів із гарантованим піднесенням настрою. Це чудова можливість розслабитися і вдосталь посміятися.

Незмінний ведучий вечора – Тарас Миколайович та Dj Joker
16+

До зустрічі у неділю 17 жовтня о 19:30 год. в креативному кластері Na пошті: вул. Коперника, 4

 

Попередня стаття

Чому за проїзд оплачений у транспорті банківською карткою, гроші знімають декілька разів

Наступна стаття

Нема щеплення — нема зарплати: на Тернопіллі без вакцинації проти COVID-19 людей відсторонятимуть від роботи

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.