У Тернополі чоловік під домашнім арештом зміг обікрасти магазин

Крадіжка з магазину, що на масиві Дружба, сталася в ніч з 14 на 15 жовтня. На лінію 102 надійшло повідомлення від власника торгового закладу про те, що невідомі особи шляхом пошкодження металопластикових ролетів та віджиму вхідних дверей проникли всередину магазину, викрали гроші з каси та деякий товар.

У ході оперативних заходів співробітники карного розшуку Тернопільського районного  управління поліції встановили, що до крадіжки причетні двоє жителів обласного центру.

Один із затриманих – 54-річний тернополянин – на момент скоєння злочину перебував під цілодобовим домашнім арештом, адже напередодні суд обрав йому запобіжний захід за вчинення інших майнових злочинів. До слова, у минулому чоловік теж мав проблеми із законом. Слідчі оголосили зловмисникові підозру за частиною 3 статті 185 (крадіжка, поєднана з проникненням) Кримінального кодексу, а суд змінив домашній арешт на тримання під вартою.

Спільником зловмисника виявився 34-річний тернополянин. До слова, чоловік теж був раніше судимий за майнові злочини. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

 

Джерело

Попередня стаття

На дорозі “Тернопіль-Львів” сталася смертельна ДТП

Наступна стаття

Нейрохірург Петро Гудак: «Бережіть нерви – уникнете інсульту» (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.