Перукарка Анна Дзядик – фея чоловічого успіху

Перукарська справа – популярний фах у наш час. У нього перекваліфіковуються юристи, економісти, банкіри, вчителі.
У багатьох ця майстерність асоціюється з такими приємними поняттями як краса, елегантність, позитивний настрій.
Про вибір професійного шляху і те, як перетворила роботу на справу життя Інтернет-телебаченню “МедіаТОР” розповіла Анна Дзядик.

Перукар – це своєрідний художник. Створюючи зачіску або стрижку, він враховує тенденції, особливості обличчя клієнта, його вік. Робота потребує терпіння, тактовності та доброзичливості. Важливо відчувати свого клієнта, поважати його смак і бути уважним, – вважає майстриня Анна Дзядик.
Тернополянка присвятила перукарству все життя. Відколи взяла до рук ножиці, щоб стригти, минуло 27 років. Зараз жінка має колосальний досвід і велику базу клієнтів, серед яких є знаменитості та навіть родинні династії. Зокрема, це сотні задоволених чоловіків, адже пані Анна спеціалізується саме на чоловічій стрижці.

У березні 15 років тому жінка відкрила у Тернополі власний перукарський салон із промовистою назвою “ШАнс”. Нині її посада – майстер-модельєр.

– Стати перукарем – моя єдина мрія з дитинства, – розповіла нашому кореспонденту Анна Дзядик. – Хоча спочатку я думала, що буду вихователькою, принаймні так хотіла моя мама. Навіть спробувала себе у цій професії кілька місяців. Тоді точно зрозуміла, що це не моє. 

За натурою жінка – творча особистість. З дитинства любила малювати, фантазувати, створювати нове, тому вирішила спробувати себе у ролі перукаря. У неї почало добре виходити. Одразу зупинилася на чоловічих стрижках. 

– Коли клієнт лише сідає у перукарське крісло, я одразу бачу, яка зачіска йому пасуватиме, – розповіла власниця салону “ШАнс”. – Інколи доводиться переконувати чоловіків, що моя ідея буде виграшною для них. Переважно до мене дослухаються. 

Анна Дзядик переконана, що гарною зачіскою завжди можна покращити настрій чоловіка. Глянувши в дзеркало, він почуватиметься молодшим та красивішим. “А якщо ще додати кілька компліментів, радість та впевненість стануть помітні неозброєним оком, – усміхається пані Анна. – Чоловік, який відчуває себе гарним, завжди може зробити в житті більше, ніж в іншому випадку. І не важливо, який у нього одяг, взуття, аксесуари. Недоглянута зачіска зводить усе нанівець. Це його візитна картка”.

Зважаючи на велику базу клієнтів у “ШАнсі”, можна стверджувати, що фахівчиня добре знає свою справу. Серед її відвідувачів – депутати Верховної Ради, міської, обласної рад, бізнесмени, відомі тернополяни, які зараз живуть у столиці, але на стрижку щомісяця приїжджають у “ШАнс”.

– У цій роботі надто важливі професіоналізм та індивідуальний підхід, – розповіла про секрети успіху героїня нашого матеріалу. – На стрижку до мене приходять цілі покоління: діти, їхні батьки та навіть дідусі. А як щемливо, коли приходив спочатку школяр, потім випускник, наречений, а зараз і своїх діток до нас приводить!

– Інколи кажу: “Пригадуєш, як ти маленьким сидів на приставній дощечці (бо тоді були лише такі крісла), їв чупа-чупса, а я його забирала, обіцяючи, що віддам після стрижки?” – Зараз ці хлопці вже дорослі, ростом по два метри і з 45-м розміром ноги… Не припиняю дивуватися, як швидко виросли ці хлопчики.

Анна Дзядик постійно вчиться новому – відвідує майстер-класи, курси з підвищення кваліфікації, пильно стежить за тенденціями, щоб утримувати позиції “ШАнсу” серед найкращих перукарських салонів у Тернополі. 

– Коли довелося придумувати назву салону, мала кілька ідей, але ніяк не могла визначитися, – ділиться спогадами власниця. – І раптом зупиняюся з думкою, що Бог дав мені такий великий шанс — відкрити власну перукарню! Чому б не “ШАнс”? 

Історія Анни Дзядик – приклад того, як можна скористатись своїм шансом і перетворити роботу на улюблену справу, де не відчуваєш, як плине час.

 

 

Попередня стаття

Онкогінеколог Галина Денега: “У лікуванні раку яєчників головне – вчасно прийти на огляд” (Відео)

Наступна стаття

Андрій Газилишин: «Здорові звички формуємо в дітей змалку» (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.