«Нехай 2022 рік дарує незабутні враження та події», – директор школи №10 Андрій Газилишин (Відеопривітання)

Вітання директора ТЗОШ №10 Андрія Газилишина з Новим роком та Різдвом Христовим:

«Шановні вчителі, любі діти, дорогі батьки! Цей рік вже перегорнута сторінка, цей рік уже відходить в небуття. Було нелегко, часом гірко, та він частина нашого життя. Бажаю, щоб 2022 рік приніс нам стільки радощів, скільки днів у році. Щоб кожен день дарував нам усмішки. Нехай все, що ми планували, обов’язково здійсниться, а що хотіли закінчити закінчиться. Нехай у новому році життя буде багатим на незабутні враження, хай мрії збуваються, а очі світяться щастям! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку і хороших подій. Нехай 2022 рік дарує тільки найкраще! Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим!»

Попередня стаття

«Бажаю в новому році бути енергійними й повними сил», – лікар-ортопед Анатолій Корицький (Відеопривітання)

Наступна стаття

Ігор Сопель: «У 2022-му – наснаги для нових звершень на благо України!» (Відеопривітання)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.