11 січня Tabakov запрошує на концерт «Різдвяна ніч» у Тернополі

Різдвяні концерти – одна із незмінних традицій співака Павла Табакова, який віднедавна виступає під сценічним іменем Tabakov. Цієї зими переможець популярних телепроектів «Шанс» та «Голос країни» представить нову святкову програму «Різдвяна ніч». У вівторок, 11 січня 2022 р., в рамках концертного туру містами України Tabakov виступить в Тернополі, на сцені Драмтеатру. Початок – о 19:00.

Tabakov з командою готують різдвяні прем’єри, якими обов’язково потішать слухачів на святкових концертах «Різдвяна ніч». Одна із них – однойменна авторська колядка, яка побачила світ напередодні Дня Святого Миколая:  https://www.youtube.com/watch?v=f5KeQZtihxY 

Окрім уже знаних авторських колядок «Колискова», «Різдво для двох», «Коляда-колядка», «Щасливе Різдво», «Покотилась зірка з неба», «Мирне Різдво», під час концертів «Різдвяна ніч» прозвучать і традиційні колядки та щедрівки у несподіваних аранжуваннях.

А ще, співак обіцяє заколядувати на семи мовах! Попурі колядок народів світу – родзинка святкової програми, якої уже з нетерпінням чекає і сам Павло, і його шанувальники.

Не обійдеться і без романтичних хітів Табакова «Тільки ти моя», «Ти танцюєш одна», «В тобі моя любов», «Така зима», «Любов жива» та ін.

«Мої концерти «Різдвяна ніч» додадуть кожному слухачеві ще більших радості та емоційного піднесення у часі Новорічно-Різдвяних свят», – каже Tabakov.

Квитки на концерти Tabakov «Різдвяна ніч» 11 січня в Тернополі доступні онлайн:

https://ternopol.karabas.com/ua/pavlo-tabakov-15/order/

Попередня стаття

Хор імені Верьовки запрошує на Великі різдвяні концерти у Тернополі

Наступна стаття

Найвідоміший скрипаль України Олександр Божик запрошує на свої концерти у Тернополі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.