Медик з Тернополя отримала звання «Заслужений лікар України»

Почесне звання «Почесний лікар України» присвоєно Кадубець Оксані Ярославівні, завідувачу інфекційного відділення Тернопільської міської лікарні швидкої допомоги.

До слова, присвоєно почесне звання відповідно до указу Президента України №27/2022 “Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України” за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зміцнення міжнародного авторитету України, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю.

Підготувала Стелла Процків

Попередня стаття

День Соборності по-новому: вперше на межі Тернопільщини відбулась зустріч трьох областей

Наступна стаття

На Тернопільщині дитина чекала лікарів, бо “швидка” застряла в снігових заметах

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.