58-річний тернополянин пробіг 43 км з голим торсом за 4 години 23 хвилини

8-річному Василю Шевчуку із Хоросткова на Тернопільщині для зимових пробіжок одяг не потрібен. А все тому, що робить він це навіть у тріскучі морози лише в шортах та рукавицях, іноді у шапці. Так, 6 лютого в межах трейлу Wild North Way «Дихай вільно, біжи дико!» у Пущі-Водиці під Києвом чоловік увійшов до Національного реєстру рекордів у номінації «Найдовша відстань зимового забігу з голим торсом». Дистанцію подолав навіть довшу, аніж планував до того, — 43 кілометри! А час, з яким фінішував, — 4 години 23 хвилини.

У рідному Хоросткові рекордсмена зустрічали всією громадою.

– Сьогодні у місті Хоростків разом з рідними та близькими зустріли та привітали нашого земляка-рекордсмена Василя Шевчука. Своїм прикладом пан Василь спонукає молодь до здорового способу життя, надихає поціновувачів бігу та загартовування, а також прославляє рідне місто Хоростків і Тернопільщину на усю Україну. Вітаю нашого славного земляка з встановленням чергового рекорду, – написав на своїй сторінці заступник голови Тернопільської обласної ради Ігор Сопель.

Попередня стаття

Гурт СКАЙ запрошує тернополян на своє 20-річчя

Наступна стаття

Допоможіть врятувати молоду маму двох дітей

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.