На Тернопільщинці правоохоронці вилучили десять кілограм макової соломки

Фото з відкритих джерел

Під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили майже 10 кілограмів висушеної макової соломки. 54-річний житель села Плебанівка Теребовлянського район незаконний товар зберігав у мішках на горищі будинку. Підозрюваний пояснив, що засушив таку кількість опіумних рослин в якості лікарства. Чоловікові інкримінують незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту в особливо великих розмірах. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

Лише відсоток жителів Тернопільщини відправлять до війська восени (Відео)

Наступна стаття

На перехресті «Гола баба» обіцяють встановити 8 світлофорів (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.