Запальний танець у 90: бабуся з Лановеччини довела, що вік не перешкода (Відео)

У Микулинцях ще довго пам’ятатимуть 90-річну бабусю з Лановеччини. Приїхавши на Теребовлянщину, вона показала справжній майстер-клас із танців і довела, що вік – не на заваді. Відео, на якому пенсіонерка танцює, у мережі Фейсбук розмістив Олексій Філюк.

 

“Палац Потоцьких у Микулинцях давно такого руху не бачив, але на днях приїхали люди з Лановеччини і трошки змінили ситуацію. Бабуся у свої 90 років згадала молодість і пішла у танок як молода, каже друге дихання відкрилося!,  – написав на своїй сторінці Олексій Філюк.

 

Відео запального танцю 90-річної бабусі викликало захоплення у жителів Тернопільщини. У своїх коментарях під постом люди пишуть:

 

В Микулинцях такого ще не було)))) Вони про це ще не скоро забудуть)))), – Оксана Жмака.

 Дай Боже, і нам дожити до таких поважних літ,і так танцювати.Бабусі Многая літа!!!, – Віталій Івасечко.

Молодці! Аж настрій на ніч підняли! Люди з Лановеччини – неперевершені!, – Зіна Кушнірук.

 

Пропонуємо і Вам подивитися на цей запальний танець. Бабуся довела, що головне – молода душа, а вік… Вік не в рахунок.

Палац Потоцьких у Микулинцях давно такого руху не бачив, але на днях приїхали люди з Лановеччини і трошки змінили ситуацію)))Бабуся у свої 90 років згадала молодість і пішла у танок як молода, каже друге дихання відкрилося!!

Опубліковано Олексієм Філюком Понеділок, 25 лютого 2019 р.

Попередня стаття

Бойкот Євробаченню-2019. Україна не братиме участі в пісенному конкурсі

Наступна стаття

Житель Тернопільщини загинув під колесами потяга, перевіряючи вагони

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.