«Виглядатиме кумедно», – тернополяни про винагороду для викривачів корупції (Відео)

Руслан Рябошапка, заступник керівника Офісу президента, 20 серпня запропонував «заохочувати» людей, які викривають корупціонерів, нагородою в розмірі 10 % від суми викритого хабара або відшкодованих державі збитків, – повідомляє «Українська правда».

«Разом з міжнародними експертами та фахівцями з українських громадських організацій ми обговорили зміни до законодавства, що стосуються вдосконалення механізмів повідомлення про корупційні правопорушення, посилення захисту осіб, які надають таку інформацію, а також способи їхнього мотивування для викривання топ-корупціонерів… Викривачі, що повідомляють про масштабні корупційні схеми, які завдають державі значних збитків, будуть заохочені матеріальною винагородою», – сказав заступник керівника Офісу президента Руслан Рябошапка.

Чи підтримують тернополяни винагороду для викривачів корупції – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

На Тернопільщині житель сусідньої області намагався підкупити місцевого поліціанта

Наступна стаття

У Тернополі через пожежу на Об’їзній ледь не згоріла автозаправка (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.