Безпеку під час Хресної ходи у Тернополі забезпечуватимуть майже 200 поліцейських і військових

Сьогодні о 16.00 годині центральними вулицями Тернополя пройде загальноміська молитовна Хресна хода. До охорони публічної безпеки та порядку під час дійства буде залучено майже двісті поліцейських та військовослужбовців Нацгвардії.
Маршрут Хресної дороги  пролягатиме від Архикатедрального собору вздовж вулиці Руської до Театрального майдану та вулицею Листопадовою віряни повернуться до храму. Напередодні весь маршрут обстежать поліцейські вибухотехніки та кінологи. Також наряди патрульної поліції частково обмежуватимуть рух транспорту на тих ділянках дороги, куди йтиме колона вірян. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Зазначимо, що молитовну Хресну ходу Перше інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” транслюватиме НАЖИВО.
Попередня стаття

Дебати П.Порошенка та В.Зеленського сьогодні, 14.04, о 14:14 годині (Наживо)

Наступна стаття

ДТП за участю тернопільських патрульних спричинив чоловік, якого поліціанти везли у службовому авто. Він різко схопив і викрутив кермо

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.