На Лановеччині чоловік пішов з дому і пропав

Працівники Лановецького відділення поліції розшукують безвісти зниклого жителя села Соколівка, Яблонського Олександра Миколайовича, 1970 року народження. Вранці 22 червня чоловік вийшов з дому й так не повернувся. Встановити його місце знаходження не можливо.

Прикмети зниклого: на вигляд 50 років, зріст 190см., середньої тілобудови. На правій руці пальці не згинаються, на обличчі родимка. Був одягнений в спортивні штани, світло-коричневу футболку, резинове взуття.

Усіх, хто бачив краянина або володіє будь-якою інформацією про його можливе місцеперебування, поліцейські просять телефонувати за номером у Ланівцях (03549) 2-12-45 або на лінію «102».
Попередня стаття

Тернопіль став учасником світової ініціативи “Громада, дружня до дітей та молоді” (Опитування)

Наступна стаття

На Бережанській водій тролейбуса травмував жінку

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.