Шахрай зняв з рахунку мешканки Козови 19 тисяч гривень

Вам телефонують шахраї. Мешканці Козови зателефонували з банку та повідомили про блокування її картки.

Незнайомець представився працівником служби безпеки банку та почав залякувати жінку, що її платіжну картку заблоковано. За словами потерпілої, вона сама повідомила зловмиснику номер картки, термін її дії та інші конфіденційні дані. Козівчанка також продиктувала код, який надійшов їй смс-повідомленням. Після цього з картки жінки зникли всі гроші – понад 19 тисяч гривень.

Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України. Особу шахрая встановлюють. Поліцейські застерігають: ніколи не розголошуйте  інформацію про свої картки третім особам, навіть якщо вони звертаються до вас від імені банку.

Попередня стаття

На Бучаччині втопився 26-річний чоловік

Наступна стаття

Поліцейські розшукали зниклого кременецького військового

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.