На Кременеччині мотоцикліст на швидкості врізався у молоковоз

Сьогодні близько 6:20 на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, що неподалік Кременця, у ДТП потрапили вантажівка ГАЗ-3309 і мотоцикліст. Водія двоколісного транспорту госпіталізували. Чоловік – у церебральній комі.

Правоохоронців та швидку викликав водій молоковоза. За попередньою інформацією, водій вантажівки та мототранспорту рухалися в напрямку Тернополя. Проте кермувальник Honda Hornet не дотримався безпечної дистанції та врізався у задню праву частину молоковоза.

В результаті удару двадцятирічного мотоцикліста госпіталізували з церебральною комою в реанімаційне відділення. У хлопця відкрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та інші ушкодження. На момент аварії мотоцикліст був у шоломі, але його це не врятувало від важких травм.
Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

На Гаївському мості вантажівка знесла обмежувач руху, вартістю 100 тисяч гривень

Наступна стаття

Смертельна ДТП на Тернопільщині: легківка в’їхала у рейсовий автобус (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.