Смертельна ДТП на Тернопільщині: легківка в’їхала у рейсовий автобус (Відео)

Жінка загинула, а водій та дитина потрапили до лікарні  – такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася в Козівському районі 17 липня о 13:50. На автодорозі не розминулися рейсовий автобус та автомобіль Skoda.

За попередніми даними, легківка виїхала на смугу зустрічного руху. В цей час на зустріч рухалася маршрутка. Уникнути зіткнення не вдалося.

На момент аварії в автобусі перебували пасажири. Наразі за меддопомогою ніхто з них не звертався. Вирішується про внесення даної події в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство та встановлюються причини небезпечного маневру.  Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

На Кременеччині мотоцикліст на швидкості врізався у молоковоз

Наступна стаття

На Тернопільщині кандидат у нардепи автомобілем наїхав на помічника депутата

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.