Виставка живопису Ван Гога сучасності – у Тернополі (Відео)

Меморіальна виставка Ван Гога сучасності – у Тернополі. Віктор Макаров – живописець-аматор краю, в чиїх картинах – всі тонкощі професійного малярства.

Сюжети його робіт прості: природа, квіти, рідше портрети. Якщо натюрморти, то переважно квіткові. У магії кольорів – соняхи, бузок, гладіолуси, троянди, тюльпани, півонії та інші квіти. У пейзажних творах – стара хата, зимовий берег річки та ліс.

Митець писав не пензлем, а мастихіном (шпателем), не шкодуючи фарб. Шар художніх мазків густий та широкий. Фарби не змішуються, тому кольори чіткі.

Виставку в Тернопільському обласному художньому музеї організувала онучка, Христина Боднарук.

Я захоплююсь творчістю дідуся. Він надихнув малювати мене, – Христина Боднарук.

Побачити виставку живопису в Тернополі можна до кінця серпня.

Попередня стаття

Вимазані обличчя та кольорові руки. У Тернополі фестиваль фарб (НАЖИВО)

Наступна стаття

У Тернополі відбулася гра-пам’яті, присвячена бійцю батальйону АЙДАР Віктору Гурняку

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.