За добу на Тернопільщині трапилися дві ДТП (Фото)

Дві автопригоди трапилися на Тернопільщині у понеділок, 12 серпня. У селі Підгороднє Тернопільського району не розминулися дві легківки, а у Чорткові водій скутера в’їхав у «Жигулі».

Близько 17.50 у селі Підгороднє Тернопільського району водій автомобіля марки «ЗАЗ-1105», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не переконався у  безпеці руху та зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-21150».

В результаті ДТП кермувальник «ВАЗу» отримав тілесні ушкодження. Ще одна аварія трапилася у Чорткові близько 18.40. 35-річний місцевий житель, керуючи скутером, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував  дорожніх знаків  та в’їхав в бокову  частину автомобіля марки «ВАЗ-21099». Травми отримав водій двоколісного транспортного засобу.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП, а також закликають  усіх учасників дорожнього руху бути уважними та пильними.
Попередня стаття

Справу хлопця, який підірвав гранатою себе та ще 4 людей, скерували до суду

Наступна стаття

Встановлення кільця біля двохаркового мосту обійшлося Тернополю у 37 тисяч гривень

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.