Працівники компанії «Контінентал» причепурили село Нижбірок на Тернопільщині (Відео)

Замість звичного офісного дня – толока.  Працівники компанії «Контінентал Фармерз Груп» вирішили поліпшити благоустрій села Нижбірок. Понад 150 людей з граблями, віниками, пензлями та фарбою беруться до роботи. Щоб впоратись швидше – працюють групами.

У дворі церкви Пресвятої Трійці енергійна команда готує паркан до фарбування.

«Чищу паркан від усякого нальоту. Не тільки сидіти в офісі, а ще й треба вийти, допомогти в селі, поприбирати кругом церкви»,  ̶  каже працівник «Контінентал Фармерз Груп» Олег Спісак.

 «Ґрунтую паркан», – працівниця «Контінентал Фармерз Груп» Ольга Шелінгович.

Вже готову огорожу забарвлюють у білий і малиновий кольори.

 «Тут все було заросле, все було таке сіреньке, негарне, а тепер подивіться: блистить, сяє, все гарне», – каже працівниця «Контінентал Фармерз Груп» Інна Загурська.

За кілька годин на місцевому кладовищі менше заростей, а паркан – зеленіший.

«Малюємо паркан на кладовищі в селі Нижбірок», – працівник «Контінентал Фармерз Груп» Юрій Яремчук.

У нещодавно відремонтованій амбулаторії – вимиті вікна й підлога. Гарніше стало й довкола: сухе гілля та викоріненні чагарі вивозять трактором.

«Працювати неважко, приємно допомагати громаді робити порядок», – вважає працівник «Контінентал Фармерз Груп» Михайло Тринога.

На толоці люди спілкуються, діляться новинами та насолоджуються зміною обстановки.

 «Це своєрідний тімбілдінг, люди в такій атмосфері зближуються», – розповідає працівниця «Контінентал Фармерз Груп» Вікторія Погромняк.

 «Сьогодні я просто відпочиваю», – каже працівник «Контінентал Фармерз Груп» Андрій Ваврик.

І навіть знайомляться.

«Де би я взнав всіх цих людей, як не тут», – працівник «Контінентал Фармерз Груп» Микола Герасименко.

Та найголовніше, колектив «Контінентал Фармерз Груп» робить корисні справи для людей.

 «Ми працюємо для громади, для Бога, для свого задоволення», – ділиться працівниця «Контінентал Фармерз Груп» Леся Кецман.

Праця облагороджує, – каже отець Володимир, і неабияк дивується з вправності колективу.

 «Велика кількість людей і те, що сьогодні зробили для церкви, ми би це робили довго. Щиро дякую за те, що сьогодні ця річ відбувається», – настоятель церкви Пресвятої Трійці у с. Нижбірок Володимир Стадник.

 «Ми б самі не справились, такий фронт роботи великий», – староста церкви у с. Нижбірок Володимир Шимчишин.

За півдня невелике село на Тернопільщині стало чистішим.

Сільський голова каже: показали гідний приклад для селян.

«Дуже приємно, що є стільки людей, що йде організована робота. Я не розраховував на таку кількість людей. Дякую «Контінентал Фармерз Груп» за те, що вони допомагають в цьому заході», – голова Васильковецької сільської ради Андрій Гайдаш.

Генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен зауважує: командна робота – вклад кожного у довіру до компанії.

«Я завжди говорив, що ми – завод без даху, тому, я думаю, це дуже хороший момент для нас всіх: для співробітників, які часто перебувають тільки в офісі, а тепер разом спілкуються. Щось зроблять фізично, не тільки ж сидіти за комп’ютерами. Мені самому дуже подобається», – генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен.

Такі толоки компанія організовує вдруге, бо дбає про благоустрій селян, які довіряють свої землі агрохолдингу.

Попередня стаття

Світ пригод. До Тернополя їде цирк на воді (Відео)

Наступна стаття

У центрі Теребовлі демонтують пішохідний міст (ФОТО)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.