Тернополяни зможуть отримати субсидію, як на рахунок, так і готівкою

Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації Вадим Боярський.

Таке нововведення щодо надання пільг на оплату житлово-комунальних діятиме з початку жовтня.

«Пільги у безготівковій формі призначатимуться усім пільговикам в автоматичному режимі, так як надаються безготівкові субсидій через Ощадбанк. Цей механізм розроблено для того, щоб тим людям, які вже звикли до звичної процедури, було простіше. Зокрема, це розраховано на людей літнього віку», – зазначив Вадим Боярський. Щодо пільг у готівковій формі, то їх призначатимуть усім бажаючим на підставі поданих особисто заяв до органів соціального захисту населення до 15 жовтня з початку опалювального сезону.

Кошти надходитимуть на особисті рахунки пільговиків, які зможуть зняти їх зі свого рахунку у будь-який час.

«Пільговики, яким надаватиметься пільга у грошовій формі, зобов’язані сплачувати щомісяця вартість фактично спожитої послуги з урахуванням суми пільги», – підкреслив Вадим Боярський.

Попередня стаття

У Тернополі ремонтують пішохідну зону мосту біля ТНТУ (Відео)

Наступна стаття

Тернопільська «Нива» зіграє з закарпатцями. Не пропустіть

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.