Через аварію на Тернопільщині – кількамісячна дитина в реанімації  (Фото)

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася 2 жовтня в селищі Козова. На автодорозі Козова-Кальне водійка автомобіля Volkswagen Golf не впоралася з керуванням, з’їхала на узбіччя дороги та врізалася в електроопору.

У результаті аварії тілесні ушкодження отримали двоє малолітніх пасажирів – це діти кермувальниці. У шестирічного  хлопчика – забійна травма голови та лівого стегна, однак його не госпіталізували, а от кількамісячну дитину з закритою черепно-мозковою травмою, набряком головного мозку, тупою травмою живота й грудної клітки поклали в реанімаційне відділення.

Попередньо водійка булатверезою, але у неї відібрали кров для перевірки на вміст алкоголю. Причини автопригоди встановить слідство.

Працівники поліції звертаються до учасників дорожнього руху бути обережними, не перевищувати швидкість, користуватися пасками безпеки та дитячими кріслами. Пам’ятайте: пристебнутого пасажира на задньому сидінні стримує пасок безпеки. Не пристебнутий – гине сам і вбиває того, хто сидить попереду.

В Україні щороку на дорогах гине 3,5 тисячі людей. Значна частина не залишає собі шансів в аварії через ігнорування паска безпеки. Якби усі водії користувалися ременями безпеки, це зберегло б до 1 тисячі українців щороку, а смертність на дорогах могла б скоротитися втричі, – наголошують у поліції.

 

Попередня стаття

Тернопільська «Нива» прийматиме вдома команду «Діназ» (Вишгород). Не пропустіть!

Наступна стаття

Чому Тернопільщина досі без керівника?

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.