Борець з Тернопільщини завоював бронзу на Чемпіонаті Європи

Спортсмен з Тернопільщини Віктор Блоха здобув бронзу на  Чемпіонат Європи  з вільної та греко-римської боротьби серед дорослих спортсменів з порушенням слуху, – повідомляє Sports.te.ua.

Змагання відвались з 28 жовтня по 3 листопада в м. Гомель (Білорусь). До змагань долучилося більше 100 спортсменів (серед кадетів та юніорів) з 11 країн світу.

У складі національної збірної команди України від Тернопільського центру та ДЮСШІ «Інваспорт» Віктор Блоха змагався у ваговій категорії 55 кг та посів третє місце у вільній боротьбі серед кадетів.

Спортсмену 16 років, він учень Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру. Тренери спортсмена – Микола Шуптар, Сергій Попик.

Попередня стаття

Під обмежувачем на Гаївському мосту увосьме застрягла вантажівка

Наступна стаття

Коня з підводою викрав нетверезий односелець у жителя Тернопільщини

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.