Коня з підводою викрав нетверезий односелець у жителя Тернопільщини

На Тернопільщині в господаря вкрали коня з підводою, які він залишив на узбіччі, поблизу сільської крамниці.

Житель села Колодно звернувся до правоохоронців Збаразького відділення поліції. Підозрюваного у злочині поліцейські вже розшукали. Це односельчанин потерпілого. Крадіжці передувала випивка, а згодом і суперечка. Товариш хотів продовжити гулянку, а власник підводи відмовився та поїхав додому. Вже дорогою зупинився біля крамниці, а знайомий, обурений відмовою, дійшов туди пішки. Побачив коня і вирішив помститися. Сів на віз та поїхав. Спочатку хотів податися ще кудись випивати та зрештою приїхав додому й пішов спати. Там його й розшукали поліцейські.

Підводу правоохоронці повернули господарю, а її крадій відповідатиме за скоєне. Відомості про подію внесено до ЄРДР згідно статті 185 КК України.

Фото: news.lviv

 

Попередня стаття

Борець з Тернопільщини завоював бронзу на Чемпіонаті Європи

Наступна стаття

Флорболісти тернопільського клубу «Вікторія» перемогли на всеукраїнських змаганнях (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.