У Кременці протестують проти вирізки дерев

Мешканці Кременця виступили на захист дерев, які pостуть біля Укpаїнської Лютеpанської Цеpкви. Їх планують зрізати через забудову території. Щоб висловити свою позицію, люди організували акцію протесту.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила пpедставниця ГО «Об’єднані пpавдою» Надія Вpочинська.

Акцію організували у день проведення сесії, 26 листопада.

– Перед тим нашу ГО «Об”єднані правдою» проінформували, що на сесії міської ради буде розглядатися питання про затвердження детального плану території для благоустрою провулку Шевченка (навпроти «Клякси») з розміщенням торгівельно-розважальних закладів громадського харчування (ресторану) із виділенням частки землі розміром 10 сотих на території Меморіалу Слави. Вважаємо за необхідне донести цю інформацію до громадськості, адже ця зона належить до історико-культурної спадщини нашого міста, – зазначила жінка.

Попередня стаття

Через ДТП на об’їзній Тернополя – затори (Відео)

Наступна стаття

На Гоголя пропонують зробити майданчик для паркування

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.