Тернопільські артилеристи марширують «Ходою мужності» з нагоди повернення додому (НАЖИВО)

Тернопільські артилеристи урочистою ходою відзначать своє повернення додому.

Участь у ході бере більше півтори тисячі військовослужбовців. Усі вони протягом тривалого часу боронили територіальну цілісність та незалежність України на Сході нашої держави.

Військовослужбовці пройдуть центральними вулицями міста з бойовим прапором до палацу культури «БЕРЕЗІЛЬ», де відбудуться урочистості, нагородження військових та святковий концерт за участю музикантів з гурту «Тінь сонця».

Під час маршу армійці вшанують загиблих Героїв АТО біля меморіальної стели.

Також за участю студентів Тернопільських навчальних закладів відбудеться флешмоб «Найчисельніший урок мужності», де сотні студентів одночасно скандуватимуть «Вітаємо з поверненням захисників додому – Слава ! Слава! Слава!»

Попередня стаття

Китайці готові інвестувати у Чорткові сотні мільйонів доларів

Наступна стаття

У Тернополі покажуть фільм, який руйнує міфи про мову

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.