Обмін завершився. Звільнено 76 полонених (Фото)

Сьогодні, 29 грудня, відбувся обмін утримуваними особами між Україною та представниками окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО).

Масштабний обмін полоненими між Україною та Росією у форматі “всіх на всіх” розпочався вранці 29 грудня на КПВВ “Майорське” на Донеччині. На Батьківщину повернулись українці, яких бойовики незаконно утримували на окупованому Донбасі. Серед них багато військових, яких окупанти захопили у полон під час війни.

Процес обміну завершився і Україна отримала 76 своїх людей. Про це повідомляє Офіс президента.

“Взаємне звільнення утримуваних осіб завершилося. 76 наших – в безпеці на підконтрольній території Україні. Подробиці пізніше”, – йдеться в повідомленні.

На початку грудня лідери країн «нормандського формату» домовилися, що обмін має відбутися до кінця 2019 року.

На початку цього тижня Тристороння контактна група з урегулювання конфлікту на Донбасі узгодила обмін «усіх встановлених на всіх встановлених».​

За даними СБУ, загалом у полоні підтримуваних Росією бойовиків на Донбасі перебувають понад 200 людей.

 

Попередня стаття

За побиття дружини відповість депутат Старопочаївської сільської ради (Відео)

Наступна стаття

Дружина Андрія Пушкаря просить підтримки, аби розслідування ДТП не сфальшували

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.