Розсмішив і змусив плакати: у Тернополі виступив народний артист Іван Попович (Відео)

У Тернополі 17 січня відбувся концерт народного артиста України Івана Поповича. Він виступив зі святковою програмою «Щасливого Різдва, Щасливого Нового Року». 

Зала драмтеатру була заповнена. На вечір музики прийшли тернополяни різного віку: було і старше покоління, і молодь.

Тернополяни тепло прийняли артиста. Найбільше оплесків лунало після виконання ним шлягерів. Це «Золото Карпат», «Василина», «Розлук не буде», «Щасливого Різдва», які належать до Золотого фонду української естради. Особливі емоційні переживання у глядачів викликала пісня «Яблуня». Її слова зворушили присутніх у залі до сліз. Під час виконання «Романсу для Степана Бандери» люди піднялись і слухали пісню стоячи до кінця. «Степане, Степане, за що тебе вбито…», – вірш тернопільського поета Степана Галябарди, його поклав на музику місцевий пісняр Василь Дунець. Також лунали пісні українського співака Миколи Мозгового.

Під час концерту Іван Попович спілкувася із залом, розповідав історії з життя, зокрема ті, що стосуються Тернополя. Гостем концерту був гуморист Ігор Чепіль, дві українських пісні виконав 16-річний співак-початківець з Тернополя Владислав Романюк.

Іван Попович зауважив: впевнений у тернопільській публіці, бо тут йому завжди раді й добре знають творчість артиста.

 

Попередня стаття

У Тернополі студентка-іноземка покінчила з життям, бо не здала іспиту в медуніверситеті

Наступна стаття

За підтримки державних житлових програм 14 родин отримали квартири в Тернополі (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.