У трьох райдержадміністраціях на Тернопільщині – нові керівники

Нових керівників трьох райдержадміністрацій на Тернопільщині призначив Президент Володимир Зеленський у суботу, 25 січня.

Підволочиську райдержадміністрацію очолив Онищук Борис Володимирович. Про це йдеться у розпорядженні Президента України №49/2020-рп. Цього ж дня на сайті Президента з’явилося повідомлення про ще одне призначення на Тернопільщині.

Головою районної державної адміністрації в м. Підгайці стала Дуда Галина Богданівна, – йдеться у розпорядженні Президента України №50/2020-рп.

З 21 січня керує адміністрацією в Теребовлянському районі Шатарський Ярема Дмитрович, за розпорядженням Президента України №34/2020-рп.

Нагадаємо, сьогодні, 27 січня, на посаду заступника голови Тернопільської ОДА призначено Арсена Романовича Марчишака. Розпорядження про це підписав голова облдержадміністрації Ігор Сопель. Новопризначений заступник відповідатиме за гуманітарний блок питань.

Попередня стаття

27 січня не буде світла на десяти вулицях Тернополя

Наступна стаття

Поліцейські розшукують учасників бійки, що трапилась в ресторані Тернополя (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.