Пасажирський потяг, що збив чоловіка на Зборівщині, знайшли у Львові (Відео)

Тернопільські поліцейські знайшли поїзд, який збив чоловіка в Зборівському районі. Слідчо-оперативна група, що виїжджала на місце аварії зʼясувала: це був пасажирський потяг.

Залізничний транспорт встиг доїхати до пункту призначення у Львові. На електровозі та першому вагоні фахівці виявили сліди крові.

Правоохоронці встановлюють особу загиблого. На вигляд йому 40-50 років, середньої тілобудови і зростом приблизно 170 сантиметрів. Волосся коротке, сиве.

Був одягнений в светр бірюзового кольору, сіру кофту з капюшоном, трикотажний светр синього кольору з чорними та червоними смугами, сині джинси та вишневі кросівки.

Цей факт поліцейські внесли в ЄРДР відповідно до статті 276 частина 3 ККУ – Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, що спричинили загибель людей. Встановлюються обставини нещастя.

Нагадаємо, тіло невідомої людини без ознак життя на залізничній колії 10 лютого о 21:29 виявив машиніст електрички, яка проїжджала цим шляхом. Він повідомив диспетчера, а вже той викликав поліцію та швидку.

Потерпілий лежав на рейках між станціями Цебрів-Озерна Зборівського району. Ймовірно чоловік йшов в попутному напрямку із залізничним транспортом та не встиг вчасно відійти. В результаті удару він загинув на місці події.

Фото: МедіаТОР

Попередня стаття

Судитимуть водія, який вчинив смертельну ДТП у Теребовлянському районі

Наступна стаття

Водіїв без документів не штрафуватимуть: тернопільські поліцейські показали роботу додатка «Дія»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.