Тернополяни принесли майже сотню книг у бібліотеку, аби передати їх в сиротинці (Фото)

Більше 70 книг принесли в дитячу бібліотеку тернополяни 14 лютого. Благодійну акцію організували працівники читальні й приурочили її до Міжнародного Дня дарування книг.

Минулого року видання збирали для фонду бібліотеки, цьогоріч – передадуть у сиротинець «Малятко».

Приносять переважно дитячу літературу, є й підліткова, і для дорослих. Книги прочитані, але, як новенькі, в дуже гарному стані. Люди стараються, бо розуміють, що їх читатимуть дітки. Вихованцям «Малятка» – до 6 років. З ними проводять розвиваючі заняття, тому книги дитбудинку знадобляться. Також підготували для малечі подаруночки, солодощі, – розповіла завідувачка відділу комплектування і обробки документів Тернопільської обласної бібліотеки для дітей Марія Наконечна.

Про дарування книг один з доброчинців дізнався через соцмережі. Він приніс більше 30 примірників. Решта благодійників – школярі, читачі бібліотеки.

Акція розпочалась сьогодні, а приєднатись до доброї справи всі охочі можуть до кінця лютого.

Фото: Марія Наконечна

Попередня стаття

Поранив батька ножем і лікував його вдома. Тернополянин зізнався у вбивстві (Відео)

Наступна стаття

Тернопільський гурт Tvorchi у півфіналі «Євробачення-2020»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.