Стажування новопризначені тернопільські поліцейські проходять у зоні АТО (Відео)


У Луганську область відправили чергову зміну тернопільських  правоохоронців. Серед них бійці  роти патрульної поліції «Тернопіль» та 23 співробітників МВС Тернопільщини, які проходять стажування у підрозділах поліції ГУНП Луганської та Донецької областей.

За словами Володимира Боровського, помічника чергового роти патрульної поліції особливого призначення «Тернопіль», щодня через блокпост, де працюють тернопільські поліцейські, проїздить не одна сотня автомобілів, а тому роботи вистачає усім і завжди.

Перевіряємо документи людей, документи на вантажі, звіряємося по базі, якщо є якісь співпадіння, зідзвонюємося з оперативниками і приймаємо рішення по людях, по перевезеннях, – зауважив  помічника чергового роти патрульної поліції особливого призначення «Тернопіль» Володимир Боровський.

Також тернопільські правоохоронці допомагають співробітникам кримінальної поліції міста Сєвєродонецьк, розшукують злочинців, перевіряють раніше судимих осіб, охороняють громадський порядок в будні та під час масових заходів.

 

Попередня стаття

Екс-поліцейських Тернопільщини можуть ув’язнити на 12 років

Наступна стаття

На Тернопільщині через дитячі пустощі школяр в реанімації

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.