Екс-поліцейських Тернопільщини можуть ув’язнити на 12 років

Організовану групу із 4 осіб, троє з яких колишні працівники поліції, судитимуть за підпільне виготовлення і збут алкоголю. Чоловіки працювали в Борщівському відділенні поліції Чортківського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області. Як повідомили правоохоронці, впродовж травня-листопада минулого року підозрювані спільно з підприємцями продавали спритні напої з підробленими акцизними марками. Під час  обшуку у їх помешканнях виявили і вилучили понад 500 літрів контрафактного алкоголю і 88 декалітрів спирту. За скоєний злочин чоловікам загрожує як траф, так і позбавлення волі до 12 років з конфіскацією майна. Повідомляє прес-служба Прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

Дорогу «Львів-Тернопіль» завершать ремонтувати до 1 листопада (Відео)

Наступна стаття

Стажування новопризначені тернопільські поліцейські проходять у зоні АТО (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.