На Тернопільщині у жінки викрали тварину, вартістю 16 тисяч гривень

На Монастирищині в однієї із жительок району невідомий викрав коня. Тварина знаходилася на подвір’ї. Помітивши її зникнення, жінка повідомила у поліцію. Суму збитків потерпіла оцінила у 16 тисяч гривень.

 

Конокрада інспектори розшукали того ж дня. Крадієм виявився односельчанин. 19-річний юнак, викравши тварину, сховав її за селом. В подальшому крадій мав намір продати коня. Проте не встиг – йому завадили поліціанти.

 

Парубкові, який вже не раз потрапляв в поле зору правоохоронців, інкримінують частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Йому загрожує штраф, виправні роботи або ж позбавлення волі на строк до трьох років. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

У Тернополі чоловіки викрали з магазину більше десяти комп’ютерів

Наступна стаття

Жителі сіл на Тернопільщині занепокоєні авіаційним обприскуванням

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.