У Тернополі чоловіки викрали з магазину більше десяти комп’ютерів

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У Тернополі поліціанти затримали двох тернополян, яких підозрюють у крадіжці. 33 та 22-річні чоловіки викрали з магазину більше десяти одининиць комп’ютернох техніки. У крамницю проникли через вікно, яке попередньо віджали. Сума збаитків – близько 26 тисяч гривень.

 

Правоохоронці повідомили, чоловіки – раніше судимі. Молодшого крадія затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України. Йому обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Стосовно іншого зловмисника поліціанти встановили, що 33-річний крадій вчинив ще один злочин на який пішов сам. Тернополянин пограбував квартиру, яка розташована на першому поверсі багатоповерхівки. До середини потрапив аналогічним шляхом, звідки виніс готівку, ювелірні прикраси та ноутбук марки «Lenovo».

 

Відомості про події внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 3 статті 185 ККУ. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області. 

Попередня стаття

Звання “Мати-героїня” присвоїли 38 жінкам Тернопільщини

Наступна стаття

На Тернопільщині у жінки викрали тварину, вартістю 16 тисяч гривень

One Comment

    Avatar
  • дайте фото злочинців…..можливо ще десь засвітилися по відеоспостереженнях магазинів які обікрали

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.