Юний кінолог з Тернопільщини потрапив в п’ятірку найкращих

Відкритий Чемпіонат з багатоборства зі службовими собаками серед молоді «Юний кінолог» відбувся 28- 29 травня в Сумах. Чемпіонат об’єднав близько 50 учасників з різних куточків України. Всі кінологи – різного віку, як учні так і студенти.

 

Тернопільську область представляв 11-річний Максим Семенчук. Це перше змагання хлопця, де він належним чином продемонстрував майстерність свого чотирьохлапого друга німецької вівчарки Берти. Дресирувати собаку йому допомагав батько, який вже більше 15 років працює кінологом.

 

Конкурсанти долали 5 етапів змагань: смуги перешкод, загальний курс дресирування, захисна служба, собака в місті, затримання умовного правопорушника та захист речей. Особливу увагу журі звертало на швидкість та слухняність собак.

 

За загальними результами Максим зайняв п’яте місце в індивідуальному заліку. Призерів змагань нагородили кубками, дипломами та грамотами. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

Маю право кататися на роликах, – тернопільська школярка (Відео)

Наступна стаття

Влітку тернопільських дітей пильнуватимуть правоохоронці

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.