Топ-3 поради для приготування соковитих овочів гриль (Фото)

 

Овочі на грилі – невід’ємна частина пікніка. Готуються вони дуже швидко, а з м’ясом,  – мають неперевершений смак. Рецептів приготування –  безліч. Готувати можна разом з основною стравою, тим самим заощаджуючи свій час. А можна просто влаштувати овочевий барбекю відпочинок – це дуже-дуже смачно. Ми поділимося з вами декількома порадами знаних кухарів, які зроблять ваші овочі соковитими.

 

Готуватимемо два продукти: кабачки і гриби. Для приготування овочів підійдуть будь-які види грилів: вугільні, газові та електричні. Фахівці радять використовувати газовий гриль, за допомогою нього, кажуть, отримаємо максимально якісну барбекю страву.

 

Замаринуємо овочі:

 

 

Для маринування візьмемо дві миски, в одну покладемо гриби, в іншу – кабачки. Овочі миємо і нарізаємо кільцями однакової товщини. Кабачки посипаємо приправою для курки і перемішуємо. Так само  посипаємо приправою гриби. Далі додаємо хмелі-сунелі, зовсім небагато, все ретельно перемішуємо. Останні інгредієнти для маринаду: соняшникова олія і соєвий соус. Додаємо масла і соусу по трохи в кожну миску, перемішуємо і все, – наші овочі відправляються на гриль.

 

 

Зауважте, маринувати потрібно буквально 2-3 хвилини. Головне заздалегідь включити гриль, щоб він набрав потрібну температуру. Ми готуватимемо овочі при температурі близько 180 ° C.

 

Овочі на грилі:

 

Змастивши з розпилювача решітку маслом, викладаємо овочі. Щипцями розприділяємо гриби та кабачки по всій поверхні. Час приготування – 5 хв, перевертати овочі достатньо один раз. На овочах після приготування залишиться красивий малюнок від решітки. Кабачки на грилі – круто подавати з м’ясними стравами.

 

Смакуємо:

 

Наші овочі готові, розріжемо кабачки і гриби на дві половинки. Соковиті?  – Так, соковитість овочів на висоті, навіть не спробувавши, бачимо відмінний результат приготування. Спробуємо, смак дивовижний і насичений. Маринад залишив свою нотку. Овочі гриль – чудові, дивіться фото і відео. Робіть овочі барбекю щоразу, коли організуєте пікнік і ви не пошкодуєте. Вони прикрасять будь-який гріллінг, надавши йому легкий аромат овочів. Різні види грилів можна переглянути і придбати в інтернет-магазині “Grili”.

 

 

 

Попередня стаття

«Дехто й в тридцять», – тернополяни про старість

Наступна стаття

Тернопільський пенсіонер судиться з Україною в Європейському суді (Відео)

2 Comments

    Avatar
  • Как же вкусно это написано. Прям сейчас пойду попробую. Кстати если что то гриль я покупала у этих ребят https://grillion.com.ua/

  • Avatar
  • Вкусный рецепт. Рекомендую. Ещё понравился этот https://www.smachnotut.com/prygotuvaty-ovochi/

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.