Тернополяни літатимуть без віз у ще одну країну

Від сьогодні тернополяни зможуть подорожувати без віз в острівну державу Антигуа і Барбуда. Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС.

 

Тривалість перебування на території країни не повинна перевищувати 90 днів протягом 180 днів. Якщо громадяни України хочуть перебувати на території держави більше ніж 90 днів, повинні отримати візу в найближчому дипломатичному представництві або консульській установі Антигуа і Барбуди перед в’їздом на її територію. Повідомляє Департамент консульської служби МЗС.

 

Юліана Діткун

Попередня стаття

У Тернополі невідомий нагодував вагітну собаку отруєною їжею (Відео)

Наступна стаття

У липні тернополяни вирушать на Загальноукраїнську прощу до Зарваниці

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.