У селі Соборне неподалік Тернополя горить млин (Відео)

У селі Соборне Тернопільського району горить млин. Вогонь спалахнув сьогодні близько 21:30 години. Пожежу намагаються погасити рятувальники. На місце прибули спочатку три пожежні машини, опісля ще одна. За словами очевидиців, четвертий транспорт пожежники викликали на підмогу, оскільки води, яка була у трьох авто, не вистачило. Млин горить й досі, площа загоряння – велика. Стовп диму піднявся високо, що його видно із сусіднього села, – повідомила журналістам Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” свідок пожежі та надіслала на адресу редакції відео і фото.

 

Людмила Маліброда

фото управління ДСНС України у Тернопільській області

Попередня стаття

В Україні з’явилося цілодобове радіо з аудіоказками українською мовою

Наступна стаття

4 липня – День Національної поліції України

One Comment

    Avatar
  • Горіла олія, а пожарні тушили ВОДОЮ!!! Фантастика по українськи…!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.