На Тернопільщині підліток задля розваги викрав автівку іноземця

17-річний підліток викрав машину у громадянина Франції. Повідомлення про пограбування до правоохоронців  надійшло від жительки Великого Ходачкова, в якої гостював  знайомий її сина іноземець. Чоловік ввечері залишив транспорт на повір’ї, а вранці його вже не було.

 

– В салоні автівки власник залишив запасні ключі до замка запалювання, якими й міг скористатися викрадач, а до середини він проник, розбивши бокове скло. Одразу був оголошений план «Перехват». 17-річного викрадача розшукали в тому ж селі. Хлопець, вдосталь накатавшись на чужій іномарці, залишив її на території колишньої ферми – повідомляють у Відділі комунікації поліціїТернопільської області.

 

За скоєне парубку інкримінують частину 1 статті 289 кримінального кодексу – незаконне заволодіння транспортним засобом.

Попередня стаття

“Тернопільськими війнами” між владою та жителями зацікавилися у Києві (Відео)

Наступна стаття

На вулиці 15 Квітня тернополяни відгороджуються від ринку бетонними блоками (Відео +18)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.