Тернополян запрошують до масового занурення в ополонку у день Хрещення Господнього

19 січня, у День Богоявлення Господнього, в Тернополі заплановано провести ряд заходів. Зокрема, о 12.00 год. на набережній Тернопільського ставу (біля підніжжя пам’ятного хреста, встановленого на честь 1020-річчя Хрещення України) священнослужителі традиційних християнських церков проведуть спільне Богослужіння та здійснять чин освячення води.

 

О 15.00 год. у приміщенні ПК «Березіль» відбудеться театралізоване дійство «Лемківський Йордан». Окрім того, громадська організація Тернопільського клубу  любителів загартування та зимового плавання «Нептун» запрошує усіх охочих до масового занурення в ополонку у день Хрещення Господнього. Захід відбудеться о 09.00 год в гідропарку «Топільче».

Попередня стаття

Тернопільські флорболісти перемогли в одному з найпрестижніших турнірів світу (Відео)

Наступна стаття

На Теребовлянщині водій збив дитину, дівчинка у реанімації

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.