З Тернополя до Нігерії депортують іноземного студента (Відео)

На Тернопільщині триває спецоперація “Мігрант”. Під час одного з відпрацювань обласного центру працівники міграційної служби виявили незаконного мігранта без жодних документів. 23-річний громадянин Федеративної Республіки Нігерія майже рік перебуває на території України, порушуючи міграційне законодавство.

 

Встановлено, що громадянин Нігерії в’їхав в Україну в 2016 році на законних підставах з метаю навчання в одному з тернопільських вишів. Через два роки іноземця відрахували з університету, у зв’язку з чим його посвідку було скасовано. Після цього нігерієць зобов′язаний був покинути територію України в семиденний строк, однак, продовжував перебувати тут без законних на те підстав.

 

Іноземець далі ухилявся від виїзду з України, але усі його спроби обійти міграційне законодавство зрештою завершаться видворенням з нашої держави. Управління ДМС в Тернопільській області звернулось до суду з позовом про його видворення. До виконання судового рішення громадян Нігерії поміщений в пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. 

Попередня стаття

«Оберемо хто адекватніший», – тернополяни про перевірку кандидатів на алкоголь та наркотики (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині самовільно захоплено 12га землі у парку «Дністровський каньйон»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.