Поповнити «Карту тернополянина» жителі міста можуть банківською карткою

Відтепер усі жителі міста можуть поповнити персоніфікований електронний квиток «Карта тернополянина» через інтернет за допомогою картки будь-якого банку. Зробити це можна на сайті http://oplata.te.ua/. Для поповнення картки достатньо ввести її номер, після чого натиснути «Оплатити». Кошти будуть зараховані впродовж 24-ох годин після здійснення операції.

Нагадаємо, раніше послуга поповнення «Карти тернополянина» онлайн була доступна лише для тих жителів міста, хто мав особистий кабінет для сплати за житлово-комунальні послуги у системі EPS. Відтепер це можуть зробити усі інтернет-користувачі.

Розробили нову можливість поповнення «Карти тернополянина» фахівці ПП «Укрспецінформ».

Попередня стаття

Тернопільська спортсменка Роксолана Будник здобула 4 золоті медалі на чемпіонаті Європи

Наступна стаття

Завтра у центрі Тернополя тимчасово обмежать рух транспорту

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.