Жителю Теребовлянщини прострелили ногу та забрали авто за борг у 20 тисяч гривень

З вогнепальним сліпим пораненням лівого стегна в Теребовлянську лікарню звернувся житель району. З тіла чоловіка медики витягнули гумову кулю, проте не госпіталізовували. Про напад трьох осіб потерпілий повідомив у поліцію. Він також додав, що з одним із зловмисників знайомий особисто. Майже одразу після нападу цього чоловіка й затримали правоохоронці.
Підозрюваний розповів, що колись дав жителю Теребовлянщини під реалізацію близько 640 літрів дизельного пального на суму майже 20 тисяч гривень. Проте час йшов, а чоловік не повернув ні пальне, ні гроші. Повернути борг мешканець сусіднього села вирішив самостійно, взявши із собою знайомих. Про те, що в одного із помічників є зброя, не здогадувався.
Грошей в заявника не виявилося. Тому і потерпілий, і позичальник з друзями поїхали на склад. Проте пального там не було також. Один з чоловіків дістав пістолет та вистрілив боржнику в ногу. Після цього нападники забрали свідоцтво на реєстрацію автомобіля та сам транспортний засіб, й поїхали.
іґ
Місце перебування як автомобіля, так і чоловіка, який організував поїздку за боргом, поліцінти встановили. Наразі детективи встановлюють інших осіб, причетних до злочину. Триває слідство відповідно до статті 355 частина 2 та 289 частина 3 Кримінального кодексу України. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

На Тернопільщині найдешевший великодній кошик, – експерти

Наступна стаття

Медіатренер розповів як не пересваритись у соцмережах напередодні виборів (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.