На виборчій дільниці раптово помер 75-річний житель Тернопільщини

Нещастя трапилося близько 10 години.  У райцентрі Козова на виборчій дільниці, яка розташована у приміщенні школи  мистецтв, раптово помер 75-річний місцевий житель.
Чоловік встиг отримати бюлетень та проголосувати.  Вийшовши з кабінки, йому стало погано. До приїзду швидкої домедичну допомогу пенсіонеру надавав працівник поліції, який ніс службу на дільниці. Реанімаційні заходи проводили медики, проте повернути до життя чоловіка не вдалося.
Причину смерті мешканця райцентру встановлять експерти. Відомості про дану подію внесено  до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

На Тернопільщині старший брат забив до смерті молодшого

Наступна стаття

На першій дільниці за кордоном порахували голоси: переміг Петро Порошенко

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.