Українці, які не підтримують жодного з кандидатів, псують бюлетені (Відео, фото)

Сьогодні, 21 квітня, день виборів Президента України. За посаду глави держави змагаються чинний Президент Петро Порошенко та шоумен Володимир Зеленський. Станом на 18:50 годину явка виборців по Україні та ЗВО складає 45,26%. Найактивнішими є жителі Дніпропетровщини і Запоріжжя – майже 51%. Найменше українців на цю годину проголосували на Закарпатті – 29,64%. На Тернопільщині своїм правом голосу вже скористалися 40,79% виборців.

У день другого туру президентських виборів в Україні, виборці, які не підтримують жодного з кандидатів, псують свої бюлетені написами і демонструють їх у соцмережах.

Попередня стаття

На першій дільниці за кордоном порахували голоси: переміг Петро Порошенко

Наступна стаття

На Тернопільщині п’яний виборець побив поліцейського і втік

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.