У Збаражі чоловік обпік очі екс-дружині та викрав 4-місячне немовля

На Тернопільщині правоохоронці розшукують 38-річного жителя Збаража. Чоловік увірвався до квартири колишньої дружини, розпилив їй в очі балончик зі сльозоточивою речовиною і забрав їхню чотиримісячну дитину. Коли вибігав – прихопив гаманець з грошима та банківською карткою.
Зі слів потерпілої, колишній чоловік пильнував на коридорі, поки відчиняться двері квартири. Жінка якраз збиралася піти до кладової, коли зловмисник увірвався до помешкання. Після «несподіваного» візиту молода мама з хімічним опіком обох очей звернулася до лікарів. Також з’ясувалося, що колишній не тільки забрав їхню спільну дитину, а й «взяв» кошти на її утримання – дві тисячі гривень та банківську картку.
 На даний час поліцейські встановлюють місце перебування лиходія. Йому інкриміновано частину 1 статті 185 та частину 1 статті 125 ККУ. Триває досудове розслідування.
Попередня стаття

На Тернопільщині через зіткнення з авто загинула 70-річна водійка скутера

Наступна стаття

Тернополянка плете великодні кошики з паперової лози (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.