«Смачної паски! Хай закінчиться війна!» Тернопільські військовослужбовців записали чуттєве Великоднє привітання (Відео)

Військовослужбовці Тернопільської артилерійської бригадиі, які залучаються до виконання завдань в зоні проведення ООС вітають з Великодніми святами рідних,  друзів та співгромадян. За словами автора відео  прес-офіцера військової частини А3215 Юрія Кульпи військовики до зйомок не готувалися, усе відбувалося в реальному часі без постановочних сцен. Такі заходи проводять не вперше, головна мета донести тепло сердець захисників через слова, а також передати привітання наших хлопців у мирні міста та оселі.

 

Тернопільські військовослужбовці привітали українців з Великоднем!

«Смачної паски! Хай закінчиться війна!» Тернопільські військовослужбовців записали чуттєве Великоднє привітання Автор відео Юрій Кульпа

Опубліковано МедіаТОР Пʼятниця, 26 квітня 2019 р.

Попередня стаття

Погостювати на Тернопільщині приїхали дітки з Донеччини

Наступна стаття

Міста Тернопільщини дивують великодніми інсталяціями (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.