У Тернополі біля забудови, яку затопило, збирається комісія (Наживо)

На вул Миру затопило забудову. Робоча техніка стоїть в багнюці третій день. Навколо ями зсувається ґрунт. Попри огорожу «пливе» тротуар. Мешканців мікрорайону «Дружба» виступають проти  зведення багатоповерхівки.

Депутат округу каже, забудову в сквері погодили зі збереженням зелених зон. Аби не допустити зсуву землі надала  сьогодні  скликатимуть комісію.

Працюватиме комісія о 10.00. Що вдасся з’ясувати і які рішення приймуть дивіться в ефірі Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР». Онлайн-трансляцію можна побачити на сайті mediator.te.ua та на сторінці МедіаТОР в Фейсбук.

 

 

Попередня стаття

У Чорткові вандали потрощили великодні композиції (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині терористку «ЛНР» засудили до 8 років позбавлення волі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.