На Тернопільщині судитимуть водія, з вини якого двоє людей загинули і ще двоє отримали травми

На Тернопільщині перед судом постане львів’янин, який 4 січня 2019 року виїхав на зустрічну смугу дороги поблизу с. Доброполе Бучацького району Тернопільської області та вчинив ДТП зі смертельними наслідками. Транспорт винуватця аварії був технічно справним, ДТП трапилося через неуважність водія. Обвинувальний акт щодо цієї справи вже скеровано до суду.

Розслідуванням встановлено, водій підприємства, керуючи технічно справним автопоїздом у складі сідлового тягача RENAULT Magnum з напівпричепом KRONE, не був достатньо уважним, не стежив належно за дорожньою обстановкою, відволікся від керування автомобілем і виїхав на зустрічну смугу руху. У цей час дорогою рухався технічно справний автомобіль KIA Sportage, у салоні якого перебували три неповнолітніх пасажири та водій. Внаслідок зіткнення транспортних засобів, яке відбулось на зустрічній смузі відносно руху автопоїзда, на місці пригоди загинули водій легківки та 12-річний школяр, ще 2 дітей отримали тяжкі тілесні та ушкодження середньої тяжкості. 

Завершено слідство за ч.3 ст. 286 КК України. Прес-служба Прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

Поблизу Кременця сталася потрійна ДТП

Наступна стаття

Відтепер за комунальні борги тернополянам нараховуватимуть пеню

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.