Поблизу Тернополя п’яний водій перекинувся на мікроавтобусі

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 7 травня близько 20: 20 години неподалік Тернополя. На виїзді з смт Велика Березовиця перекинувся автомобіль марки Mercedes. Пасажирів на момент аварії в салоні автівки не було.

Прибувши на місце події патрульні встановили, що водій автівки перебує у стані алкогольного сп’яніння. 52-річного чоловіка оглянули лікарі швидкої медичної допомоги. Від шпиталізації кермувальник відмовився, як і від проходження тесту на вміст алкоголю в крові на місці чи у найближчому медичному закладі.

На винуватця ДТП інспектори склали два проколи: за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвели до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Керування у нетверезому стані).

Попередня стаття

У Тернополі запрацювали атракціони (Перелік та вартість)

Наступна стаття

Львівське сміття “застрягло” на Тернопільщині

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.